Moda

Najveći mit o grudnjaku u koji morate prestati vjerovati

Kupovina grudnjaka nije lak zadatak i svaka žena to je iskusila na svojoj koži. Bez obzira na to što smo već dobro usvojili najvažnija pravila o kupovini ovog komada donjeg rublja, ipak nam se dogodi da dođemo doma iz trgovine s modelom koji nam naposljetku ipak ne odgovara.


Ta greška često nam se potkrade jer vjerujemo u najveći mit o grudnjacima koji se tiče njihove veličine. Naime, mnoge žene uvjerene su da uvijek moraju uzimati grudnjak iste veličine, bez obzira na brend.

Upravo je to najčešći uzrok grešaka kod kupovine jer ne postoji ujednačena izrada svih veličina kod različitih proizvođača. Tako će vam grudnjak jednog brenda veličine 85B možda pristajati savršeno, ali kada dođete u drugu trgovinu i uzmete grudnjak iste veličine primijetit ćete da vam ne stoji dobro.

Zato modni stručnjaci savjetuju da svakoj kupovini grudnjaka pristupate kao da ga nabavljate prvi put.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnvenik.hr | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close