Zdravlje

Najveći lažljivci horoskopa: Ova četiri znaka će vam najvjerojatnije slagati

Najiskreniji su Ovan, Strijelac i Bik, dok su Škorpion, Djevica, Jarac i Vaga oni koji povremeno vole uljepšavati istinu.


Škorpion

U usporedbi s drugima, pripadnici ovog znaka Zodijaka najviše lažu. Često se događa da se tako upletu u priče koje serviraju da se pred ljudima koji ih dobro ne poznaju mogu prikazati kao totalno drugačije osobe. Lažu jer smatraju da to služi svrsi – drugi ih ne gnjave, ne zamjeraju im ili da prikriju neke svoje aktivnosti za koje znaju da ih drugi ne opravdavaju.

Djevica

Treba li im nešto i ne vide način da to dobiju, ili se pak osjećaju ugroženo, pripadnici ovog znaka će bez problema pribjeći lažima. Oni to rade poprilično uvjerljivo, no može ih se uhvatiti jer već za par dana neće biti dosljedni svojoj priči. Budite sigurni da će lagati ako trebaju braniti sebe ili svoje argumente, a čak i ako ih pročitate, neće priznati da su lagali.

Jarac

Pripadnici ovog znaka rođeni su s mentalnim sklopom da teže ostvarenju svojih ciljeva, a laži su samo jedan od alata koji im pomaže u tome. Oni se vode onom “cilj opravdava sredstvo”, ali će vam i priznati da su lagali nakon što cijela situacija prođe. Bližnjima će prije prešutjeti istinu nego lagati ili ih pak suptilno potaknuti na priču o nečemu drugom. Ako lažu, rade to vrhunski.

Vaga

Pripadnici ovog znaka lažu, no najčešće je riječ o malim stvarima. Kako se poput Blizanaca sa svima trude biti u dobrim odnosima, laži su neminovne. Moglo bi se reći da oni lažu kako bi održavali ravnotežu u međuljudskim odnosima, no oni će češće prešutjeti istinu nego što će izgovarati kompleksne laži. Krenete li kopati, velike su šanse da će se odati, jer nisu baš neki stručni lažljivci.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: express.hr | Foto: flickreel.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close