Lifestyle

Najveće laži koje si žene govore nakon prekida veze

Nakon prekida obuzme nas velika tuga. Zbog nje se osjećamo bespomoćno i izgovaramo si laži u koje što prije moramo prestati vjerovati


1. “Nisam bila dovoljno dobra za njega.”
Nakon prekida većina žena prvo posumnja u sebe. Za razliku od muškaraca koji rijetko pomno preispituju razloge za prekid, žene su sklone analiziranju svih detalja koji su doveli do raskida veze.

Pritom se fokusiraju i na bivšeg partnera, ali ipak su sklonije preispitivanju svojih poteza i vjeruju da su njima „skrivile“ krah svog ljubavnog odnosa. Naposljetku često zaključe da jednostavno nisu bile dovoljno dobre.

Upravo je to najveća laž koju si žena može izgovoriti nakon prekida. Nikada nemojte sumnjati u sebe i svoje kvalitete. Zavređujete samo najbolje i nemojte dopustiti da vam itko poljulja vjeru u vlastitu vrijednost.

2. “Sigurno me nije volio. Ništa mu nisam značila.”
Netom nakon prekida ulovi nas i faza ljutnje tijekom koje počinjemo vjerovati da je čitav odnos između nas i partnera bio samo farsa. Naravno, vjerojatnost da vas partneru uopće nije volio i da je „odglumio“ čitavu vezu jako je mala.

Stručnjaci kažu da se veze rijetko raspadaju zato što u odnosu nema ljubavi. Do prekida najčešće dolazi zbog razlika u temeljnim vrijednostima ili problema u komunikaciji, ali to ne znači da među partnerima nije bilo ljubavi. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close