Moda

Najvažniji razlog zbog kojeg žene depiliraju bikini zonu

Depilacija bikini zone za mnoge žene nije “posao” kojeg obavljaju samo ljeti nego tijekom cijele godine. A jedna studija otkrila je najveći razlog zbog kojeg žene depiliraju intimno područje – i nije seks


Znanstvenici sa Sveučilišta u Kaliforniji ispitivali su 3316 žena između 18 i 65 godina, a rezultati su pokazali da 80 posto njih depilira bikini zonu. Najviše žena, njih 60 posto, odgovorilo je da depilira bikini zonu zbog higijene.

Za 46 posto žena depilacija bikinija je dio rutine, a 32 posto reklo je da se jednostavno osjećaju bolje kada uklone dlačice s bikini zone. Kao jedan od faktora zbog kojeg žene depiliraju bikini zonu su preferencije partnera. Ispostavilo se da 55 posto to radi zbog seksa, 45 posto zbog ljetovanja, a 40 posto prije odlaska ginekologu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close