Grad ZagrebPolitika

Najuzoritija hrvatska seoska žena kod gradonačelnika Bandića

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas Renatu Bedeković iz Jakuševca, koja je pobijedila na ovogodišnjem – 18. izboru Najuzornije hrvatske seoske žene održanom prošlog mjeseca u Karlovcu.


Gospođa Bedeković, inače majka dvojice sinova i baka dvoje unučadi koja s članovima obitelji gospodari obiteljskim OPG-om, zahvalila je gradonačelniku na dosadašnjoj suradnji i podršci radu Udruge, te objasnila da bez potpore obitelji ne bi ostvarila ovaj uspjeh:

Ova titula je ustvari nagrada mojoj obitelji jer nam je svima potrebna čvrsta potpora da postanemo najbolji što možemo biti, naglasila je gospođa Bedeković. Sve žene u izboru za Najuzorniju seosku ženu bile su vrijedne i marljive. Hrvatska treba ljude koji su radišni i spremni na izazove, koji se ne boje raditi i stvarati za sebe i svoje najbliže. Ovaj naslov smatram nagradom za uloženi trud i brigu za obitelj.”

Iduće izdanje izbora za najuzorniju ženu  će se u listopadu održati u Zagrebu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close