Tech

Najteže video igre ikada

Mnoge od ovih igara vječni su nam izvor frustracije, ali i dalje im se znamo vratiti. Neke nas toliko frustriraju da iz nas izvlače životnu energiju


Psovali smo i proklinjali, trgali gamepadove i tipkovnice, no svejedno smo ih voljeli igrati. Ponekad jednostavno volimo biti mazohisti. To je uostalom dio naše prirode. Upravo zato vrlo često obožavamo igre koje nas dovode do ruba, ali i preko ruba živaca, te nas toliko frustriraju da imamo dojam kako iz nas izvlače životnu energiju. No, upravo je to “ljepota” takvih igara. Da ih istovremeno volimo, ali i preziremo.

U nastavku pročitajte koje su to igre; toliko dobre ih obožavamo igrati, ali i toliko teške da ih… mrzimo iz dna duše.

Super Meat Boy

U Super Meat Boy u ulozi ste… pa,… žive nakupine mljevenog mesa koje mora spasiti svoju draganu od zlikovca kojem je jedini cilj pretvoriti vas u… ćevape? Ukratko, radi se o izvanrednom platformeru još boljeg dizajna zbog kojeg ćete otkriti koliko ste doista smirena osoba.

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close