Turizam

Ovo je najsretnije mjesto u Ujedinjenom Kraljvstvu

Vanjski Hebridi je otočje sastavljeno od 15 naseljenih i pedesetak nenaseljenih otoka koji su se smjestili zapadno od obale kopna Škotske.


Dom je to za otprilike 26.000 osoba koji su prema godišnjim izvješćima britanskog Državnog zavoda za statistiku najsretniji stanovnici u Ujedinjenom Kraljevstvu. Točnije, u prosjeku su postizali najveću prosječnu ocjenu na pitanje: “Koliko ste sretni bili jučer?”

Također, pokazalo se da stanovnici Vanjskih Hebrida žive u jednom od top 5 mjesta u Velikoj Britaniji kad je u pitanje opće zadovoljstvo svojim životom, iako je riječ o prostoru u Atlantskom oceanu gdje temperatura kroz godinu rijetko kad premašuje 16 Celzijevih stupnjeva.

U Velikim Hibridima često pada kiša, a mjestimično se mogu pojaviti i udari vjetra od 160 kilometara na sat. Piše punkufer.dnevnik.hr

Više na punkufer.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close