LokalnaIzdvojeno

Najpopularniji kandidat za gradonačelnika među mladima u cijeloj državi

ZVIJEZDA LOKALNIH IZBORA

Društvene mreže danas su od iznimne važnosti za komuniciranje političara kako bi pridobili što veći broj sljedbenika, pratitelja, potencijalnih glasača. Od iznimne važnosti na ovim lokalnim izborima je obratiti se upravo mladima koji sve češće, glavom bez obzira, bježe iz Hrvatske.


Kako, onda, pridobiti populaciju mlađu od 30 godina koja završava srednju školu, fakultet, nalazi prvi posao, kupuje prvu nekretninu a da sve to skupa ne ispadne, kako bi ti isti mladi rekli “cringe”? Kako nasmijati potencijalne glasače? To najbolje zna Enio Meštrović, zadarski kandidat koji je već godinama aktualna tema na YouTubeu sa svojim videouradcima.

KUD Bleke i Konji na YouTubeu broji preko 41,6 tisuću pretplatnika, a njegovi videozapisi, odnosno videozapisi alter ega Ričarda, broje i preko 550 tisuća pregleda. Nasmijava Hrvate diljem zemlje, a i šire već skoro jedno cijelo desetljeće. Osim glumačkim talentom kojim oduševljava, Enio sa svojim biračima i potencijalnim glasačima pjeva karaoke u centru Zadra, lašti im cipele, gura kocku po stijeni poistovjećujući se sa Sizifom, peče janjetinu, nosi ribu, uključuje građane u svoja remek-djela na društvenim mrežama, predaje potpise za gradonačelnika u plastičnoj vrećici….

Aktivan je i na Facebooku, a njegova se lista zove Konji – nezavisna lista za grad Zadar. Jednom je prilikom rekao kako će, ukoliko stvarno dođe na mjesto gradonačelnika Zadra, taj grad učiniti vedrijim mjestom, te da će građanima omogućiti da izaberu – žele li da grad vodi Enio ili Ričard?

Enio, odnosno Ričard, je postao do te mjere popularan među mladima, ali i starijima, da njegove najljepnice s najpoznatijim izjavama možete koristiti na platformama za razgovor, poput WhatsAppa.

A njegove česte izreke toliko su popularne da se mogu naći u svakodnevnom govoru brojnih Hrvata i Hrvatica. Zato mladi i ne sumnjaju kako će njihov miljenik ući u drugi krug izbora.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Antena Zadar/Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close