Moda

Ovo su najpopularnije estetske operacije u Hrvatskoj

Američko udruženje estetskih kirurga objavilo je godišnju statistiku koja ukazuje na nove trendove u plastičnoj kirurgiji u svijetu. No iskustva naših kirurga ukazuju na malo drugačije zahtjeve klijentica u Hrvatskoj


Prema podacima American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) čini se kako stražnjice postaju veće, a grudi sve manje. Estetski kirurg Michael C. Edwards ujedno i predsjednik udruženja izjavio je kako žene ne žele iznimno velike stražnjice, ali traže da one budu lijepo oblikovane.

Još jedna novost u trendu plastične kirurgije je i ‘revizija’ već operiranih grudi, a potražnja za ovim zahvatom porasla je za 30,4 posto. Razlozi za povećanjem ovog zahvata su različiti. Jedan od njih je i zamjena starih implantata odnosno zamjena zbog želje za kvalitetnijim umetcima koji nisu bili dostupni kada su određene klijentice radile operaciju.

Osim toga svjetski kirurzi su otkrili i novi trend među estetskim operacijama. Naime, sve veći broj žena želi zamjenu većih implantata s manjima, odnosno onima koji su u boljoj proporciji s ostatkom tijela.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: gartnerplasticsurgery.com

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close