Moda

Ovo su najpopularnije estetske operacije u Hrvatskoj

Američko udruženje estetskih kirurga objavilo je godišnju statistiku koja ukazuje na nove trendove u plastičnoj kirurgiji u svijetu. No iskustva naših kirurga ukazuju na malo drugačije zahtjeve klijentica u Hrvatskoj


Prema podacima American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) čini se kako stražnjice postaju veće, a grudi sve manje. Estetski kirurg Michael C. Edwards ujedno i predsjednik udruženja izjavio je kako žene ne žele iznimno velike stražnjice, ali traže da one budu lijepo oblikovane.

Još jedna novost u trendu plastične kirurgije je i ‘revizija’ već operiranih grudi, a potražnja za ovim zahvatom porasla je za 30,4 posto. Razlozi za povećanjem ovog zahvata su različiti. Jedan od njih je i zamjena starih implantata odnosno zamjena zbog želje za kvalitetnijim umetcima koji nisu bili dostupni kada su određene klijentice radile operaciju.

Osim toga svjetski kirurzi su otkrili i novi trend među estetskim operacijama. Naime, sve veći broj žena želi zamjenu većih implantata s manjima, odnosno onima koji su u boljoj proporciji s ostatkom tijela.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: gartnerplasticsurgery.com

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close