VijestiScena

NAJLJEPŠI GLAS ZA PČELICE: “Pjevamo i za naše hrabre Palčiće!”

U kinu “Korzo” u Gospiću treću godinu za redom organiziraju glazbeno-humanitarnu priredbu “Najljepši glas za Pčelice” sa ciljem obavještavanja članova lokalne zajednice i javnosti o godišnjem radu Udruge “Pčelice”.

Uz nastupe odličnih izvođača također nam je želja pridružiti se obilježavanju Međunarodnog dana svjesnosti o prijevremenom porođaju jer među korisnicima “Pčelica” imamo hrabrih Palčića od kojih su poneki već i ozbiljni mladi ljudi. I naši Palčići kao i sva djeca s teškoćama imaju bezuvjetnu ljubav i podršku svojih roditelja, poručuju Pčelice.

 

Priredba će se održati u ponedjeljak, 26. studenog 2018. u kinu s početkom u 19 sati.

Udruga Pčelice

Iz Udruge se zahvaljuju:

Hvala svima koji podržavaju rad “Pčelica” te svima koji sudjeluju u organizaciji ovogodišnjeg Najljepšeg glasa za Pčelice.

Podsjetimo kako je djeci i roditeljima bilo prošle godine, a i prve godine, 2016. kada je Udruga Pčelice napravila i kratki video priredbe.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close