Lifestyle

Najljepše ljubavno pismo svih vremena

Johnny Cash umro je 12. rujna 2003. godine, a osim veličanstvenih pjesama napisao je i najljepše ljubavno pismo svih vremena, a uputio ga je supruzi June Carter.


Inače, pismo je napisano 1994., a “čovjek u crnom” supruzi je čestitao 65. rođendan i tako osvojio brojne glasače koji su u jednoj britanskoj anketi birali najljepše ljubavno pismo svih vremena.

Sretan rođendan, princezo. Starimo i navikavamo se jedno na drugo. Isto razmišljamo i čitamo jedno drugom misli. Znamo šta ono drugo želi bez ijednog pitanja. Ponekad malo idemo na živce jedno drugome. Ponekad možda i jedno drugo uzimamo zdravo za gotovo. Ali ponekad, kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam sretan što sam život proveo s najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvijek me fasciniraš i inspiriraš. Činiš me boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim. Toliko te volim. Sretan rođendan, princezo”, napisao je Johnny Cash supruzi.

Pročitajte više na index.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close