Tech

Ovo su najgore snimke s YouTubea

Prvih dvadeset najgledanijih videosnimaka svih vremena na YouTubeu pojedinačno svaki broji više od milijardu pregleda, no jeste li se ikada zapitali koji snimci su prikupili najviše negativnih reakcija korisnika? U nastavku otkrivamo ovu i ne tako brižno čuvanu tajnu


Nema toga što brend, glazbenik, političar ili bilo koja druga javna osoba ili grupacija neće učiniti ne bi li prikupili što više lajkova (u ovom slučaju “palaca gore”) pod svojim snimkama. Put od palca gore do palca dolje iznimno je kratak, a kako to obično na internetu biva, korisnici su laki na okidaču.

Pročešljali smo popularni videoservis YouTube te iskopali dva popisa – onaj koji donosi snimke koji su ukupno gledajući prikupili najveći broj “palaca dolje” te onaj koji donosi popis snimaka s najvećim omjerom “palaca dolje” i “palaca gore”.

Prestižnu titulu videa s najvećim brojem “palaca dolje” nosi Justin Bieber sa svojim glazbenim spotom “Baby ft. Ludacrist”, ukupno nešto više od šest milijuna, a prate ga “Friday” Rebecce Black s prikupljenih 2,06 milijuna te vloger Aruan Felix s istovjetnim brojem dislajkova.

Više na tportal.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close