Tech

I dalje najčitaniji lički portal – Gemius potvrdio ulazak u TOP 70

Nakon što je naš portal LIKACLUB kao prvi lički nacionalni medij prošle godine ušao u TOP 100 najčitanijih u Hrvatskoj, najnovije istraživanje pokazuje da smo napravili još jedan korak više.

69. u Hrvatskoj po Gemiusu


Po istraživanju koje je objavljeno za srpanj 2017. godine, LIKACLUB se nalazi na visokom 69. mjestu. To potvrđuje kako je naš portal i dalje uvjerljivo najčitaniji lički medij u Hrvatskoj, uz napomenu da Gemius ne mjeri čitatelje iz inozemstva kojih je znatan broj.

Što se tiče inozemstva, najviše čitatelja portala dolazi nam iz Bosne i Hercegovine pa Njemačke. Slijede s većim brojem posjeta Srbija i Sjedinjene Američke Države. Ukupna brojka posjeta s inozemstvom ide preko 70 000 posjeta portalu u srpnju.

U Hrvatskoj i dalje na čelu 24 sata

Portal 24 sata i dalje se nalazi na prvom mjestu po Gemius istraživanju s više od 2 280 000 čitatelja. U TOP 10 se još nalaze i njuškalo, večernji.hr, net.hr, dnevnik.hr, rtl.hr, tportal.hr, forum.hr, express.hr i telegram.hr.

O Gemius istraživanju

Istraživanje gemiusAudience bavi se praćenjem posjećenosti hrvatskih web stranica. Istraživanje prati oko 100 hrvatskih stranica, te je postao standard u medijskom okruženju. Internetski mediji, medijske agencije i oglašivači u državama istočne i srednje Europe, prihvatile su ovaj servis kao bitan faktor kvalitete portala i njhovog utjecaja na građane Hrvatske. Svi rezultati gemiusAudiencea javno su dostupni i na web adresi ovdje audience.com.hr.

I dalje nas pratite na Facebook stranici LIKACLUB.eu, Instagram profilu lika_club i Twitter profilu @Lika_Club!

Svoje priče i fotografije šaljite na [email protected], najbolje objavljujemo!

 

69

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close