Moda

Najčešće greške koje radimo kod izbora zimske garderobe

Hladno vrijeme i niske temperature traže od nas prikladnu odjeću. Kako bismo bile spremne za zimske uvjete, odijevamo se u deblje i toplije tkanine koje nas štite od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Odjevni predmeti kao što su veste, puloveri i toplije hlače samo su dio spektra za kojim posežemo, a problem koji tada nastaje jest taj da krojevi i debljina materijala od kojeg se sastoji odjevna kombinacija potpuno izobliče našu siluetu, piše Zadovoljna


Kako bismo odgovorili izazovima s kojima se susrećemo pri izboru odjevne kombinacije koja nas neće predimenzionirati, a koja će nas pri tome utopliti, odlučili smo provjeriti koje greške često činimo prilikom odijevanja.

1. Previše slojeva

Slojevito oblačenje uvelike nam olakšava promjenjivo zimsko razdoblje, no ipak nekoliko slojeva odjeće može biti zamka i učiniti da izgledamo puno jačim nego što jesmo. Obratite pažnju da svaki odjevni sloj nema izrazito debelu tkaninu kako ne biste izgledali glomazno.

2. Nošenje kaputa čiji kroj ne prati liniju tijela

Kaputi koji ne prate liniju tijela vizualno će dodatno povećati vaš volumen, a rezultat toga će biti izobličena silueta. Ukoliko ste velika ljubiteljica takvog kaputa u pomoć vam može priskočiti remen s kojim možete naglasiti svoj struk i tako svu pažnju preusmjeriti na svoju siluetu.

3. Visoke čizme

Čizme koje su hit svake sezone, žensko tijelo čine senzualnim i ženstvenim, a s nošenjem istih lako je pogriješiti. Ova modna obuća zna skratiti vašu visinu i zato treba pripaziti prilikom odabira tako da njihove dimenzije ne sežu previsoko i tako vas „progutaju“.

Više na Zadovoljna

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close