Sport

Najbolji streličari Hrvatske na prvenstvu u Brinju

U nedjelju, 23. kolovoza 2015. godine, u Brinju se u organizaciji Hrvatskog streličarskog saveza i Streličarskog kluba Brinje održalo Otvoreno prvenstvo Hrvatske u 3D disciplini i 3. turnir „CRO 3D KUP“ koji je okupio pedesetak najboljih streličara iz Hrvatske.


Turnir je započeo u nedjelju ujutro prijavama natjecatelja, nakon čega je slijedilo zagrijavanje, a samo natjecanje je započelo u 10,00 sati i trajalo je do poslijepodnevnih sati kada su proglašeni pobjednici i podijeljene medalje i nagrade.

Na otvorenju natjecanja nazočnima su se obratili izaslanik Hrvatskog streličarskog saveza Robert Brnad koji je pozdravio nazočne i zahvalio im se na sudjelovanju te Ana Manjerović, koja je pozdravile okupljene natjecatelje u ime načelnika Brinja Zlatka Fumića, zaželjela im dobrodošlicu i istakla zadovoljstvo što se Otvoreno prvenstvo Hrvatske u 3D disciplini održava upravo u Brinju.

Na proglašenju pobjednika, nagrade i medalje su podijelili Darko Dasović, predsjednik Streličarskog kluba Brinje i Lehel Papp, direktor natjecanja.

Rezultati Otvorenog prvenstva Hrvatske i 3. turnira CRO 3D kupa

LOVAČKI LUK: u kategoriji veterana prvo mjesto je osvojio Damir Kolarek iz kluba SK Cekin (HR); u kategoriji seniora prvo mjesto je osvojio Tomislav Draženović iz SK 3D Croatia (HR); u kategoriji kadeta prvo mjesto je osvojio Teo Planinec iz SK Sunja (HR).

SLOŽENI LUK: u kategoriji veterana prvo mjesto je osvojio Darko Draženović iz kluba SK 3D Croatia (HR), u kategoriji seniora prvi je bio Branko Starčević iz SK 3D Croatia (HR);

INSTINKTIVNI LUK: u kategoriji veterana prvi je bio Mile Aračić iz kluba SK 3D Medvednica (HR), u kategoriji seniora prvi je bio Gordan Stevinović iz SK 3D Medvednica (HR);

GOLI LUK: u kategoriji veterana prvi je bio Zdenko Videc iz SK Sisak (HR); u kategoriji seniora prvi je bio Josip Šebić iz SK Kuna (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela Ankica Vinter iz SK Kuna (HR); u kategoriji kadeta prvo mjesto je osvojio David Huška iz SK Kuna (HR).

DUGI LUK: u kategoriji veterana najbolji je bio Marijan Ožbolt iz SK 3D Croatia (HR); u kategoriji seniora prvo mjesto je zauzeo Dario Marošević iz SK Kuna (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela Mirela Miletić iz SK Kuna (HR).

Ukupni poredak 3. turnira CRO 3D kupa

MUŠKARCI
LOVAČKI LUK: prvo mjesto je osvojio Tomislav Draženović iz SK 3D Croatia
SLOŽENI LUK: prvo mjesto je osvojio Branko Starčević iz SK 3D Croatia
INSTINKTIVNI LUK: prvo mjesto je osvojio Mile Aračić iz kluba SK 3D Medvednica
GOLI LUK: prvo mjesto je osvojio Josip Šebić iz SK Kuna
DUGI LUK: prvo mjesto je osvojio Dario Marošević iz SK Kuna Dario Marošević iz SK Kuna

ŽENE
DUGI LUK: prvo mjesto je zauzela Mirela Miletić iz SK Kuna
GOLI LUK: prvo mjesto je zauzela Ankica Vinter iz SK Kuna

Više fotografija na: OPĆINA BRINJE


Tekst/slika: Općina Brinje

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close