Vijesti

Najbolji rođendanski utorak – Noć zagorskih studenata vol.20

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih običaja u Zagrebu i šire, i ovaj puta želi okupiti sve Zagorke, Zagorce i  one željne dobrog provoda na jednom mjestu. Tijekom deset godina, Noć zagorskih studenata postala  je senzacija utorkom te ju je do sada posjetilo više od 23 000 ljudi.

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student i to 07.11.2017., u clubu Roko.

Za glazbenu podlogu pobrinut će se poznati glazbeni sastav Barabe  i Tamburaški sastav Ružmarin, a sve prisutne u pauzama će zabavljati DJ MarcoLucca. Dočekat će Vas i službeni fotograf Nightlife photo by GOXMAG. Uz to, čeka Vas i piće dobrodošlice te pristupačne cijene pića u clubu, a iznenađenjima tu nije kraj, jer u pitanju je proslava 20. rođendana NZS!  Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji u Studentskom centru u Savskoj te Studentskom domu Stjepan Radić, a na dan Noći na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Udruga poziva sve Zagorke, Zagorce i ostale željne dobre zabave da 7. studenoga (utorak) dođu u Roko te da se dobro zabave i učine jubilarnu 20. Noć zagorskih studenata još jubilarnijom! Više detalja saznajte na Facebook event.

Nagradna igra #3


U komentaru ispod objave članka na facebook stranici Noći zagorskih studenata tagiraj 2 frenda koji će se zajedno s tobom „kulturno uzdizati“ 7.11. na NZS, podijeli objavu i sudjeluj u nagradnoj igri! Slučajno odabran pobjednik osvaja 3 karte + litru vina i vodu. Igra traje do nedjelje, 5.11., u 20:30h. Sretno!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close