VijestiTech

Najbolji rezultati ikad – digitalne platforme RTL-a vladale listopadom!

RTL u listopadu brojkama ruši sve dosadašnje rekorde čitanosti i posjeta na svojim digitalnim platformama!


Prema najnovijim podacima istraživanja gemiusAudience, u listopadu je ostvarena rekordna posjećenost portala RTL grupe. RTL je kao izdavač dosegnuo 1.995.294 stvarnih korisnika, što je rast od 55% u odnosu na isti mjesec prošle godine, postižući tako izvanredne rezultate. Uzevši u obzir i preglede web stranica, RTL grupa portala ukupno je isporučila gotovo 145 milijuna pregleda stranice, od kojih čak više od 93 milijuna generira samo Net.hr!

A i portal RTL TV bilježi sjajan uspjeh; listopad je najposjećeniji mjesec u kojem bilježi najbolje rezultate u svim mjernim kategorijama. Tako je u ovome mjesecu 625.947 stvarnih korisnika, stranice portala pregledalo gotovo 4,9 milijuna puta.

Sa svojim mjesečnim rezultatima može se pohvaliti i RTL-ova video platforma – RTLplay. Naime, ostvareno je rekordnih 1.415.470 pregleda videa, što je ujedno i najbolje ostvareni rezultat za RTLplay ikada!

Takav fantastičan rezultat RTL grupe web portala potvrda je rada i truda svih članova redakcija, koji su predano radili na stabilnom rastu čitanosti.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close