Scena

Najbolji hrvatski rockeri u Areni Varaždin

Velikani domaćeg rocka – Hladno pivo, Urban & 4 i TBF – u petak 27.10. stižu u Arenu Varaždin. S početkom u 20 sati očekujte vas zajamčena zabava uz tri ponajbolja domaća benda.


Hladno pivo, najpoznatiji stanovnici u povijesti zagrebačkih Gajnica, iza sebe imaju gotovo trideset godina glazbenog staža, osam studijskih i tri koncertna albuma, a mnogi kritičari kažu da su najznačajniji i najutjecajniji domaći punk-rock bend ikada.

Utjecaj legendarnog splitskog TBF-a na domaću hip-hop i rock scenu je nemoguće opisati, a vrlo je teško nabrojati i brojne nagrade koje su osvojili; neke od najprestižnijih su – čak 19 (devetnaest!) Porina, 10 Zlatnih Koogli, 5 nagrada Crni Mačak…

Najpoznatiji rocker iz grada rocka, Damir Urban, veliku popularnost je stekao još s kultnim bendom Laufer, a slovi za jednog od najboljih domaćih pjevača svih vremena. S grupom Urban & 4 snimio je osam izvrsnih albuma i osvojio gotovo sve domaće glazbene nagrade.

Za kraj, zamislite druženje tri velikana domaće glazbe:

Hladno pivo: Dobro veče’!
TBF: Alles Gut.
Urban: Dva metra!
Hladno pivo: Krepaj budalo. Ne volim te.
Urban: Kasno je za ljubav.
TBF: Odjeb je lansiran.
Hladno pivo: A što dalje? Šank?
TBF: Genije!
Urban: Mjesto za mene. Ako se napijem do smrti…
Hladno pivo: Konobar!
Urban: Priđi mi bliže.
TBF: Neću ti ništa.
Konobar: Što ćete popiti?
Urban: Ocean.
Hladno pivo: Hladno pivo.
TBF: Šareni artikl.
Hladno pivo: Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić’ na pivo.
Urban: Spelujem ti ispriku. Odlučio sam da te volim.
TBF: Super Gut. Život je lijep.
Hladno pivo: Dobri prijatelji!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close