DogađanjaVijesti

“Najbolji dan” – nova pjesma i spot Jelene Rozge!

Nova pjesma “Najbolji dan” Jelene Rozge dobila je i dugoočekivani spot.

U režiji Sandre Mihaljević, prekrasna Jelena zabljesnula je u kreacijama ENVy rooma. Pjesma Tončija i Vjekoslave Huljić novi je Jelenin hit u kojem pjeva o novom početku. Nakon povratka iz Australije i pretrpanog koncertnog rasporeda, Jelena se iskreno obratila svojoj publici:

“Nakon nebrojenih nastupa, nesebičnog davanja sebe publici, prijateljima, ljubavima, uzela sam neko vrijeme za onu koju sam najviše zanemarivala… sebe. Puna pozitivne energije nakon predivne i rekordne turneje po Australiji, probudila sam se i rekla: OVO JE MOJ NAJBOLJI DAN! I zato ga moram podijeliti s vama i cijelim svijetom. Volim vas, volite se…”

Iako je stalno pred očima javnosti ne čini se da je Jelenin posljednji singl “Svjetla neona” s albuma “Moderna žena” predstavljen prije gotovo godinu dana. Album je samo u četiri mjeseca dostigao zlatnu nakladu, a pjesma “Ne pijem, ne pušim” priskrbila je Jeleni nominacije za nagradu “Zlatni studio” Jutarnjeg lista, ali i nadolazeću “Cesaricu”. Poznavajući Jelenin temperament i odgovornost, prije svega publici, Jelenu čekaju zaista najbolji dani.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close