SportGrad Zagreb

Najbolje karatistice svijeta osvojile Zagreb, Maša Vidić obranila naslov TOP TEN-a!

U subotu, 12.11. 2016, održan je tradicionalni, četrnaesti po redu Zagreb Karate Fest – TOP TEN! U jutarnjim satima održano je natjecanje za mlađe dobne skupine, od cicibana do seniora.


I ove subote u dvorani 2 Doma sportova na TOP TENU, najjačem turniru za žene na svijetu, nastupile su: Kaja Budič iz Slovenije, Jennifer Warling iz Luksemburga, Ivanna Zaytseva iz Rusije, Anita Serogina iz Ukrajine, Dragana Konjević iz Crne Gore, Cristina Gonzalez iz Španjolske, Jovana Preković iz Srbije, Merve Coban iz Turske, Nathalie Reiter iz Austrije te jedina hrvatska predstavnica Maša Vidić.

xiv-top-ten-zagreb-karate-fest-6Borbe su bile atraktivne, sa puno poena te su natjecateljice pokazale sav svoj talent, rad i trud pred mnogobrojnim Zagrepčanima koji su ugodno popuniili dvoranu 2 Doma sportova. Maša Vidić ulazi u finale pobjedivši predstavnice Austrije, Slovenije i Luksemburga. Do finalne borbe je došla ukrajinka Anita Serogina pobjedama protiv Rusije. U finalnoj borbi između Maše Vidić i Anite Serogine, pri neriješenom rezultatu 1 – 1, slavila je Maša Vidić sudačkim izglašavanjem i obranila naslov TOP TENA!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close