Tech

Najbolje Android aplikacije u 2015. godini

Kraj godine obično iskoristimo kao priliku za pogled unazad i procjenu što je bilo najbolje. Google u tome nije izuzetak. Njihov popis ‘Best of 2015’ sadrži probrane aplikacije, sve redom na Androidu


Do 31. prosinca zasigurno ćemo dobiti i Appleov popis najboljih aplikacija i igara koje su obilježile ovu godinu, pa zato ne brinite – nećete ostati kratkih rukava.

Do tada zavirimo na Googleov popis. Između ostalih, tu su Microsoft Word, Skype, Telegram, Twitch i YouTube Gaming, dok su se među najboljim igrama našli naslovi kao što su ZigZag, Jelly Jump, Clash of Clans, Fallout Shelter i Lara Croft GO.

U Googleu kažu kako su to bile ‘najhvaljenije’ aplikacije tijekom godine na izmaku. Nismo sigurni što to točno znači, ali pretpostavljamo kako je popis nastao kao kombinacija broja preuzimanja i rejtinga.

Više čitajte na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close