Scena

Najavljen Uskrsni sajam u Rakovici

I ove godine u Rakovici će se održati Uskrsni sajam. Kako doznajemo organizatori su se pobrinuli da sadržaj bude bogat i zanimljiv.


Manifestacija izložbeno prodajnog karaktera “Uskrsni sajam u Rakovici” održati će se 1. travnja (srijeda) u Rakovici. Na sajmu će se predstaviti brojni proizvođači domaćih delicija te drugih poljoprivrednih proizvoda.  Stanovnici Rakovice, okolnih mjesta i naravno svi turisti ili pak prolaznici moći će posjetiti sajam koji će biti smješten na prostoru trga u centru, u vremenu od 8:oo ujutro pa sve do 18:00 sati navečer. Organizatori najavljuju i šaranje pisanica od 16:00 sati, te oslikavanje velike zajedničke pisanice.

U sklopu “Uskrsnog sajma u Rakovici” na Uskrsni ponedjeljak, 6. travnja održati će se i manifestacija “Uskrsni običaji Rakovačkog kraja” s početkom u 14:oo sati, na prostoru Eko-etno tržnice. Posjetitelji će moći kušati različite specijalitete Rakovačkog kraja te uživati u nastupu čuvatelja tradicijske baštine, KUD-a “Izvor” iz Rakovice.

Uskrsni sajam u Rakovici

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close