VijestiScenaTurizam

Najavljen je Regionalni forum obiteljskog smještaja Like i Karlovca

Krajem mjeseca ožujka nakon Uskrsa održati će se Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika – Karlovac. U četvrtak, 31. ožujka u 11 sati, u kongresnoj dvorani hotela Jezero, u NP Plitvička jezera ove dvije županije zajednički će raditi na poboljšanju turizma i obiteljskog smještaja.

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore za regiju Lika – Karlovac, koja djeluje pri ŽK Otočac, u suradnji sa Sektorom za turizam HGK. Partneri u organizaciji Regionalnog foruma su NP Plitvička jezera i Udruga iznajmljivača Novalje.

Regionalni će forum okupiti vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Intencija održavanja Foruma proizašla je iz stalne potrebe za skretanjem pozornosti na turističke mogućnosti Ličko-senjske i Karlovačke županije. Važno je naglasiti i potrebu za promicanjem turističkih potencijala, razvoj selektivnih oblika turizma i njihovu promociju, razmjenu informacija i upoznavanje potencijalnih partnera, informiranost o zakonskim i podzakonskim promjenama i novostima, mogućnost rada i samopromocije na društvenim mrežama, inovativna rješenjima važna za uspješno vođenje obiteljskog smještaja te povezivanje privatnog i javnog sektora, a sve s ciljem kvalitetne promidžbe i brandiranja destinacije.

Obavezna je prethodna prijava sudjelovanja, a za sudjelovanje na Forumu možete se prijaviti putem online obrasca ovdje. Broj sudionika ograničen je kapacitetom dvorane, a ispred jednog subjekta može sudjelovati i više predstavnika.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close