LifestyleTurizam

Najavljen Poslovni uzlet grada Gospića

Poslovni dnevnik, Grad Gospić i Ličko-senjska županija Vas pozivaju na besplatne edukacije


Događaj pod nazivom “Poslovni uzlet grada Gospića” koji će se održati 1. listopada 2015. godine u gospićkom KIC-u otvara vrata za nova znanja. Na edukacijama možete saznati važne informacije vezane za EU fondove za ruralni razvoj te načine razvoja ruralnog i kontinentalnog turizma u Ličko senjskoj županiji.  Također možete naučiti kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv te saznati načine financiranja poslovanja i ulaganja u kontinentalni turizam.

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučit će vas osnove digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama naučite uspješno poslovati i kada niste u uredu.

Na događanju će se predstaviti i Grabovača – jučer,danas,sutra!

Uz besplatne edukacije, sudionici edukacija mogu osvojiti i vrijedne nagrade– tablet, seminar po izboru u Poslovnom centru znanja te poklon iznenađenja. Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti prijavu putem e-maila [email protected] kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama. Prijave se dostavljaju najkasnije do srijede 23. rujna 2015. godine.


Tekst: LSŽ

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close