VijestiSport

NAJAVA Večeras na RTL-u ne propustite utakmicu Hrvatska-Srbija!

Prva dva ispita na EP-u, od kojih se drugom, onom s Bjelorusijom, može dati ocjena više, Hrvatska je uspješno položila te je sad čeka susret s uzdrmanom Srbijom. Hrvatski rukometaši imaju priliku s tri pobjede završiti razigravanje u grupi i s puno samopouzdanja krenuti u drugu fazu natjecanja.


Momčadi Nenada Peruničića, koji je reprezentaciju preuzeo nakon Eura u Hrvatskoj, ne nedostaje dobrih pojedinaca, no dobrog rezultata manjka već duže vrijeme a posljednji poraz, protiv Crne Gore, Srbiju posebno boli jer su imali prilike prekinuti gubitnički niz. No Srbija sigurno želi pokazati da na Euru nije slučajno dok si Kauboji mogu dozvoliti bez pritiska ući u susret, svjesni da ne smije biti opuštanja niti prevelikog samozadovoljstva jer velike utakmice tek slijede.

Ne propustite uvodnu emisiju uživo iz studija s rukometnim stručnjacima Petrom Metličićem i Dragom Vukovićem od 19:45 i prijenos utakmice ‘Hrvatska – Srbija’ od 20:25 na RTL-u.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close