VijestiScena

NAJAVA Trodnevno događanje povodom 125 otvorenja špilje SAMOGRAD u Perušiću!

JU “Pećinski park Grabovača” već je odradila čitav niz aktivnosti povodom obilježavanja 125 godina od otvorenja špilje Samograd. Slijedi i glavni dio proslave, sljedećim trodnevnim programom.

Centralna proslava ove izuzetno značajne obljetnice održat će se 05. rujna 2014. godine svečanim programom u Domu kulture u Perušiću s početkom u 10,30 sati tijekom kojeg će biti prezentiran rad JU “Pećinski park Grabovača” od osnutka do današnjih dana, održana prigodna predavanja suradnika i partnera te će se dodjeliti  zahvalnice i priznanja osobama bez kojih špilja Samograd danas ne bi bila to što jest. Osim svečanog dijela programa, bit će organiziran posjet špilji Samograd uz prigodan program u unutrašnjosti špilje te će nakon toga biti otvorena speleološka poučna staza ” Tragovima Mirka Maleza “.

Osim toga, u subotu, 06. rujna 2014. godine u Pećinskom parku Grabovača” s početkom u 10,30 sati započet će Likovna kolonija ” Likovni most ” u suradnji sa članovima Udruge likovnih umjetnika ” Ama artem” iz Zagreba i Tattoo klubom Zelda. Ovim će se putem, uz likovnu koloniju, predstaviti još jedna vrsta slikarske umjetnosti, a to je oslikavanje ljudskog tijela. Likovna kolonija potrajat će do poslijepodnevnih sati.

Likovna djela koja nastanu za vrijeme Likovne kolonije bit će predstavljena posjetiteljima parka u nedjelju 07. rujna 2014. godine od 12,00 do 17,00 sati u Pećinskom parku Grabovača.

Tekst/Photo: PP Grabovača

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close