VijestiLifestyleScena

NAJAVA Promocija spota “Za Plitvice Rap” na Plitvicama i u Zagrebu!

Lički reper Dreyfuss sljedećeg vikenda radi svoju prvu promociju pjesme i spota. Riječ je o pjesmi “Za Plitvice Rap”.

Nakon što je polovicom osmog mjeseca snimljen spot u Nacionalnom parku Plitvička jezera, nestrpljivo se očekuje ovaj neobični proizvod. Miks tradicionalnog i modernog, ličkog i američkog, ugledati će svjetlo dana sljedeći vikend. Za to su posebno zaslužni sljedeći suradnici ovog snimanja: Nacionalni park Plitvička jezera, Natura Turist, Općina Plitvička Jezera, club Roko i Lika Clubbing.  Tri dana zaredom Dreyfuss poziva na tri promocije, na tri različita mjesta. Dugo iščekivani datumi su sljedeći.

19.09.2014. (petak) promocija će se održati na Mukinjama u sklopu “Dana crne kraljice” pod pokroviteljstvom Općine Plitvička Jezera, a gostovati će zagrebačka reperica Teena Flow, Microphone Hooligans iz Slunja, DJ, i drugi.

20.09.2014. (subota) promocija će se održati u zagrebačkom noćnom klubu “Roko” na Savi. Poznati studentski klub prvi puta će ugostiti izvođača s Plitvica, i to će biti lički reper s Mukinja. Nastupit će i reperica Teena Flow, Microphone Hooligans iz Slunja, DJ Josepo, a dolaze i brojni gosti i suradnici koji su sudjelovali u snimanju spota.

21.09.2014. (nedjelja) održati će se WEB PROMOCIJA spota za sve koji nisu mogli prisustvovati promocijama na Mukinjama i u Zagrebu. Posebno prilagođen portal likaclubbing.eu od 9.00h do 21.00h vrtjeti će spot “Za Plitvice Rap”, što predstavlja i prvu ličku web promociju pjesme na ovaj način ikad održanu. Istog dana spot će se moći pogledati i na YouTube kanalu DREYFUSS.

Pozivamo Vas na ova tri velika događaja!

Tekst: UL/PR Dreyfuss

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close