Film i TV

NAJAVA Ne propustite rukometni dvoboj Hrvatske i Španjolske!

Bogat rukometni dan je pred nama, očekuje nas šest susreta i to šest utakmica koji će se moći pogledati u izravnim prijenosima na RTL-ovim programima i RTLplayu.


Naravno, utakmica dana je dvoboj između Hrvatske i Španjolske koji je na rasporedu već u prvom terminu. Kao što je poznato, Njemačka i domaćin Austrija birali su si termine kada će igrati svoje utakmice stoga su Hrvatska i Španjolska izgurani u ovaj rani termin.

Termin nije najsretniji, ali očekuje se kako će Hrvatska i ovdje imati bučnu i veliku podršku. Ovaj susret je bitan u borbi za prvo mjesto, a susret uz prijenos na RTL-u počinje u 16 sati.

Istovremeno na RTLplayu možete gledati dvoboj između Portugala i Mađarske, vrlo važan susret za Mađare. EHF za njih nije imao milosti i nakon što su sinoć igrali u zadnjem terminu, danas ih čeka prvi termin i vrlo bitna utakmica.

U 18:15 prebacujemo se na RTL 2 gdje nas očekuje dvoboj između Norveške i Slovenije, također vrlo bitan susret. Vrlo lako moguće je da će ovo Sloveniji biti utakmica za polufinale. U drugom susretu u tom terminu na RTLplayu očekuje nas prijenos dvoboja između Bjelorusije i Austrije.

Posljednji termin dana, onaj od 20:30 sati, rezerviran je za prijenos na RTL-u i to dvoboja između Islanda i Švedske. Ako netko želi pogledati susret između Češke i Njemačke, taj dvoboj je na rasporedu od 20:30 na RTLplayu.

Podsjećamo, kao i uvijek kada je u igri Hrvatska, uoči susreta očekuje nas studijska emisija Vrijeme je za rukomet s Perom Metličićem i Dragom Vukovićem, a emisija počinje od 15:20.

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close