VijestiLifestyleScena

NAJAVA: Lika Clubbing vas vodi na SPLIT BEACH FESTIVAL!

Split Beach Festival je novi dvodnevni festival koji će se ove godine održati po prvi put, i to 08. i 09.08. na popularnoj splitskoj plaži Bačvice. Imamo produženje Ultra sezone.

Festival će ugostiti svjetska imena: Roger Sanchez, Thomas Gold, popularni program akrobatskih plesačica La Fiesta, Danny Vade (Ibiza), Jidax (Tommorowland), Alexander Som (Spain), MigueLara (Violine), Nalaya (best voice of Ibiza), Manuel Moore (guitar), Anastasia Sokolova (pole dance) i mnoge druge.

split beasch u članku

Na Bačvicama će za ovu priliku biti postavljena posebna pozornica s više etaža, posebnom rasvjetom i specijalnim efektima. Publika će moći uživati u vrućim ljetnim ritmovima uz poznate svjetske DJ-eve i plesne skupine bilo u japankama ili bosi na plaži, bilo iz mora. 

Lika Clubbing je medijski pokrovitelj ovog događaja u Splitu! Podijelit ćemo našim Facebook fanovima 10 ulaznica za Split Beach Festival, a na koji način, saznati ćete uskoro.

Pridružite se ovom velikom događaju na plaži potvrdom dolaska na EVENT – Split Beach Festival 2014 , a informacije svakodnevno pratite lajkom na PAGE – Split Beach Festival .


VIDEO NAJAVA

Tekst napisala: UL

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close