Vijesti

NAJAVA Hrvatska protiv Češke nastavlja stopostotni niz

Hrvatska rukometna reprezentacija jedina je zasad osigurala nastup u polufinalu Europskog prvenstva. U trećem kolu skupine I igrat će protiv Češke, s rezultatske strane taj susret nema nekog velikog značaja, ali sa strane samopouzdanja i pobjedničkog mentaliteta, on je vrlo važan.


Kako god završio ovaj dvoboj, o prvom mjestu u skupini odlučivat će posljednje kolo u kojem Hrvatska igra protiv Španjolske. Pobjednik tog dvoboja na kraju će biti prvoplasirani, a današnji dvoboj s Česima možete pratiti na RTL-u od 16 sati.

U drugom susretu dana sastaju se Španjolska i Bjelorusija i taj susret je ipak važniji po pitanju borbe za prolaz. Španjolci remijem osiguravaju polufinale, a Bjelorusi trebaju pobjedu kako bi ostali u igri. Kako će se taj susret razviti, pratite na RTL-u 2 od 18:15.

Za kraj današnjeg programa, od 20:30 sati na RTL-u možete pratiti dvoboj između otpisanih Austrijanaca i Njemačke. Njemačka ima šanse za prolaz, no one se mjere u promilima i ne ovisi samo o njemačkim rezultatima.

Osim izravnih prijenosa ova tri dvoboja, ne propustite niti emisiju Vrijeme je za rukomet koja s Perom Metličićem i Dragom Vukovićem počinje u 15 sati na RTL-u.

 

Foto: screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close