VijestiGrad ZagrebScena

Nađite se na pola puta s Nedom Ukraden i dočekajte zoru s ovom najdugovječnijom glazbenicom!

Glazbenica čija zvijezda ne blijedi, a koja glasom i stasom duže od 50 godina podiže publiku na noge diljem svijeta, nastavlja oduševljavati.


Neda Ukraden jednostavno je jedno od najdugovječnijih imena na sceni. Gdje god nastupala, uvijek je dočekana s poštovanjem, a obožavatelji čekaju u redovima, jer uz nju je zagarantirana zabava do zore.

Ništa manje, ne očekuje vas ovog petka 9. studenog od 21 sat u zagrebačkom klubu The Best, a Neda najavljuje još jednu iznimnu koncertnu glazbenu večer.

Uz najpoznatije hitove i evergreene koji su obilježili njenu karijeru ‘Zora je svanula‘, preko ‘Da se nađemo na pola puta‘ do aktualnih ‘Bijela košulja‘ i ‘Kao vino i gitara‘, protresti će zagrebački klub The Best.

Sudeći prema reakcijama publike, očekuje se glazbeni petak iz snova.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Neda Ukraden

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close