ZdravljeIzdvojeno

Nacionalni stožer uz dvije dopune produljio epidemiološke mjere

Nacionalni stožer civilne zaštite produljio je za dva tjedna postojeće epidemiološke mjere uz dvije dopune koje se odnose na rad autoškola te profesionalne umjetničke izvedbe i programe.


U odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojim se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa koronavirusa dopunom je propisano da autoškole mogu teorijski dio i satove vožnje održavati bez ograničenja, ako polaznici, predavači i instruktori posjeduju covid potvrde.

Druga dopuna odnosi se na profesionalne umjetničke izvedbe i programe, kino projekcije te izložbe u muzejskim, galerijskim i ostalim izložbenim prostorima kojim se ne mogu propisivati strože epidemiološke mjere od mjera na nacionalnoj razini.

To prema odluci znači, da u slučaju kad je za takva događanja posebnom odlukom lokalnih stožera određena stroža epidemiološka mjera od mjera propisanih na nacionalnoj razini da se provode mjere koje vrijede na nacionalnoj razini.

Mjere su stupile na snagu 15. srpnja i ostaju na snazi do 31. srpnja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close