Sport

Na Višnjiku obilježen Hrvatski olimpijski dan

Nekoliko stotina sudionika iz različitih sportskih klubova i udruga prigodnim je programom na Višnjiku u utorak, 10. rujna, obilježilo Hrvatski olimpijski dan, piše eZadar.hr.


Neposrednu organizaciju ove manifestacije vodila je Športska zajednica Grada Zadra u suradnji s Upravnim odjelom za kulturu i šport, ŠC Višnjik i Zajednicom športova Zadarske županije.

Kao građani možemo biti prezadovoljni što imamo mogućnost kontinuiranog bavljenja sportom i rekreacijom na svim terenima koji se nalaze u sklopu ŠC-a Višnjik. I ovom prilikom, kad se obilježava Hrvatski olimpijski dan želio bih izraziti čvrstu potporu svim klubovima i udrugama, te svim malim i velikim sportašima, da ustraju, da se razvijaju i da svojim sportskim postignućima budu svima nama na ponos, kazao je, uz ostalo, Branko Dukić, gradonačelnik Grada Zadra koji je sa suradnikom Robertinom Dujelom, pročelnikom UO-a za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša posjetio ovu manifestaciju.

Dio svojih redovitih aktivnosti, u sklopu Hrvatskog olimpijskoga dana, manifestirali su brojni zadarski sportaši.

U ime ŠC Višnjik, Denis Karlović, direktor, kazao je:

I ova manifestacija potvrdila je da su sva prethodna ulaganja u sportsku, rekreacijsku i prateću infrastrukturu itekako bila nužna jer smo samo tako mogli dobiti izvrsne uvjete za sve naše sugrađane, bilo da su članovi udruga, klubova ili da pojedinačno dolaze na Višnjik zadovoljavati svoje potrebe i ispunjavati navike bavljenja sportom i rekreacijom u cilju kvalitetnijega življenja. ŠC Višnjik i dalje će, u suradnji s Gradom Zadrom i drugim subjektima, nastaviti razvijati infrastrukturu i druge sadržaje.

Donosi eZadar.hr.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Športska Zajednica Grada Zadra

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close