VijestiPolitika

Na više od 300 štandova diljem Hrvatske prikupljaju se potpisi za referendum protiv odlaska u mirovinu sa 67 godina

Prikupljanje potpisa za raspisivanje pa od strane sindikalne inicijative “67 je previše” započeo je u subotu 27. travnja i trajat će do ponoći 11. svibnja. Cilj inicijative jest vratiti dobnu granicu za odlazak u punu mirovinu na 65 godina, piše RTL


Svoj potpis građani mogu dati na više od 300 štandova u 200 gradova i općina diljem Hrvatske.

Broj lokacija još nije finalan budući da želimo omogućiti što većem broju građana da daju svoj potpis i izjasne se o ovom pitanju. Ako si ti jedan ili jedna od onih koji žele dati svoj doprinos i organizirati prikupljanje u svojoj lokalnoj zajednici, javi se na mail [email protected]še.hr ili besplatni broj telefona 0800 94 36″, poručili su iz “67 je previše”.

Štandovi će se nalaziti na većim gradskim trgovima, na najprometnijim ulicama i križanjima, ispred autobusnih ili željezničkih postaja, ispred parkova i na drugim lokacijama gdje se kreće najveći broj ljudi. U akciji sudjeluje više od četiri tisuće aktivista.

Lokacije potpisnih mjesta u svim županijama objavljivat će se kako budu pristizale potvrde da su lokacije odobrene od strane lokalne samouprave. A sve postojeće lokacije po gradovima možete pronaći OVDJE.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close