Scena

Na Sonus 2015 dolazi sama krema techno glazbe

Na Sonus 2015 dolazi sama krema techno glazbe – legenda ‘Papa Sven’ Vath, virtuoz na gramofonima – Ricardo Villalobos kojeg mediji i fanovi zbog ekstravagantnog nastupa posebno vole, doktor minimala Richie Hawtin, veliki Marco Carola, osnivač koncepta nedjeljnih partija pod nazivom ‘Stereotip’ koji su se već par puta održali u Hrvatskoj – Dixon, koji je prema poznatom Resident Advisoru već dvije godine zaredom izabran za svjetskog broj 1 DJa, Luciano, Loco Dice, Pan-Pot, tINI, Tale of Us, Ame i još mnogi drugi


Čak 70 DJ- eva nastupit će od 16. do 20. kolovoza u tri kluba na plaži Zrće na otoku Pagu. Nakon prošle godine kad je festival bio rasprodan, i ove godine se u pet dana festivala, očekuju deseci tisuća gostiju iz cijelog svijeta. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostit će neka od najvećih imena techno scene danas koje nije moguće čuti igdje u našoj regiji, na istom eventu.

Sonus festival je i ove godine prilagodio cijene ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU regije te festivalska ulaznica za 5 dana festivalaiznosi 620 kuna. Ulaznice se mogu kupiti online putem Entrio web trgovine ili na Entrio prodajnim mjestima. Više informacija o Sonus festivalu možete saznati naslužbenoj Facebook i web stranici.

Kako se više desetaka tisuća ljudi provelo na prošlogodišnjem Sonus festivalu, možete vidjeti ovdje:

Tekst: tportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close