Turizam

Na putovanjima više ne morate mučiti muku s traženjem WiFi-a

Ako u blizini nema veze, poruke se čuvaju do trenutka kada mogu biti poslane. One se tada prebacuju s jednog na drugi telefon sve dok ne stignu do primatelja.


Zaboravite na roaming, ogromne telefonske račune ili loš internet – uz ovu aplikaciju možete slati poruke bez interneta bilo gdje u svijetu.

FireChat je savršena aplikacija za putovanja jer vam omogućuje da šaljete i primate poruke bez bilo kakve internet veze, zahvaljujući umrežavanju.

Ovaj sustav radi na način da vam dopušta bežično komuniciranje tako što prenosi poruku od jednog do drugog telefona koji ima ovu aplikaciju uz pomoć WiFi i Bluetooth antene.

Ako u blizini nema veze, poruke se čuvaju do trenutka kada mogu biti poslane. One se tada prebacuju s jednog na drugi telefon sve dok ne stignu do primatelja, a sve su poruke enkriptirane tako da će ih moći pročitati samo osoba kojoj su namijenjene.

Naravno, cijeli ovaj proces može potrajati od 10 do 20 minuta, ali poruke ćete moći poslati na bilo koje mjesto u svijetu bez ikakvih troškova, prenosi zimo.hr.

Ova je aplikacija u potpunosti besplatna i dostupna za iOS, kao i Android korisnike.


 

Tekst: punkufer.dnevnik.hr


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close