LifestyleIzdvojeno

Na Jadranu većinom sunčano, u unutrašnjosti oblačnije, do kraja tjedna sve češća magla

U novom tjednu na Jadranu većinom sunčano, u unutrašnjosti danas oblačnije, zatim ujutro, sredinom tjedna i veći dio dana magla i niski oblaci.


Danas u unutrašnjosti većinom oblačno, osobito u gorskim i središnjim predjelima gdje može biti malo slabih oborina na granici kiše i snijega.

Na Jadranu pretežno sunčano, jedino sjevernije nešto više oblaka. Puhat će umjerena, u Dalmaciji i jaka bura i tramontana. Dnevna temperatura u kopnenim predjelima od 1 do 6, uz obalu između 10 i 13 stupnjeva.

U unutrašnjosti do kraja tjedna sve češća magla, a u srijedu dugotrajna magla i niska naoblaka. Ponegdje će pasti još malo slabih oborina na granici kiše i snijega. Puhat će većinom slab, povremeno i umjeren vjetar sa sjevera, a temperatura se neće previše mijenjati.

Na Jadranu u novom tjednu pretežno sunčano, osobito u Dalmaciji, dok bi sjevernije u četvrtak uz više oblaka mogla pasti koja kap kiše. Veći dio tjedna će puhati bura – uglavnom umjerena, ali povremeno i jaka. Temperatura i ovdje bez veće promjene.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close