Grad ZagrebScena

NA INTERLIBERU: Prvo mjesto u finalu “Ful kulturnog” pripalo Glagoljačićima i Manji Kostelac-Gomerčić!

FUL KULTURNO natječaj za najbolji projekt u kulturi projekt je magazina Brend kultura kojeg podržava nezavisni autoritet za brending Superbrands Hrvatska. Cilj natječaja FUL KULTURNO je promovirati niskobudžetna kulturna događanja – promocije pisane riječi u svrhu pojačavanja njihovih aktivnosti brendiranja. U konkurenciji je pobijedila Manja Kostelac-Gomerčić sa svojim projektom “Glagoljačići”


Ove godine za FUL KULTURNO prijavio se 21 prijavitelj, u pet finalista ušao je i jedan projekt iz Ličko-senjske županije, točnije iz Otočca.
Pet finalista nagrade FUL KULTURNO bili su:

  1. Centar za zdravo odrastanje Idem i ja s projektom “Prespavanac”
  2. Društvo za afirmiranje i promicanje knjige i stripa Slagalica s promocijom romana za mlade “Put u ljubičasto”
  3. KUBS Baštinica s projektom “Glagoljačići”
  4. Kulturna udruga Fotopoetika s projektom “Šumski pjesnici”
  5. Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade s kazališnom predstavom napravljenom prema knjizi “Dvije crte plavo”, Rosie Kugli

Članovi žirija odlučili su da je od navedenih najbolji projekt u kulturi u sklopu natječaja FUL KULTURNO, projekt “Glagoljačići” KUBS-a Baštinica koju vodi Manja Kostelac-Gomerčić. Dobitnica nagrade nastupiti će i na konferenciji Žene i točka 6. prosinca u Otočcu. Nagradu je u ime dobitnice preuzela Blaženka Eror, također iz Otočca.

Čestitamo dobitnici!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook, Josip Durdov, LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close