Grad ZagrebScena

NA INTERLIBERU: Prvo mjesto u finalu “Ful kulturnog” pripalo Glagoljačićima i Manji Kostelac-Gomerčić!

FUL KULTURNO natječaj za najbolji projekt u kulturi projekt je magazina Brend kultura kojeg podržava nezavisni autoritet za brending Superbrands Hrvatska. Cilj natječaja FUL KULTURNO je promovirati niskobudžetna kulturna događanja – promocije pisane riječi u svrhu pojačavanja njihovih aktivnosti brendiranja. U konkurenciji je pobijedila Manja Kostelac-Gomerčić sa svojim projektom “Glagoljačići”


Ove godine za FUL KULTURNO prijavio se 21 prijavitelj, u pet finalista ušao je i jedan projekt iz Ličko-senjske županije, točnije iz Otočca.
Pet finalista nagrade FUL KULTURNO bili su:

  1. Centar za zdravo odrastanje Idem i ja s projektom “Prespavanac”
  2. Društvo za afirmiranje i promicanje knjige i stripa Slagalica s promocijom romana za mlade “Put u ljubičasto”
  3. KUBS Baštinica s projektom “Glagoljačići”
  4. Kulturna udruga Fotopoetika s projektom “Šumski pjesnici”
  5. Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade s kazališnom predstavom napravljenom prema knjizi “Dvije crte plavo”, Rosie Kugli

Članovi žirija odlučili su da je od navedenih najbolji projekt u kulturi u sklopu natječaja FUL KULTURNO, projekt “Glagoljačići” KUBS-a Baštinica koju vodi Manja Kostelac-Gomerčić. Dobitnica nagrade nastupiti će i na konferenciji Žene i točka 6. prosinca u Otočcu. Nagradu je u ime dobitnice preuzela Blaženka Eror, također iz Otočca.

Čestitamo dobitnici!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook, Josip Durdov, LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close