KontinentalniTurizamIzdvojeno

Na Hrvatskom Festivalu Hodanja hodat će se i za one koji više ne mogu hodati

HUMANA AKCIJA

Povodom obilježavanja Nacionalnog dana multiple skleroze, na inicijativu udruge oboljelih MS TIM Hrvatska, ove godine na Hrvatskom Festivalu Hodanja hodaju i za sve oboljele od ove nevidljive, autoimune bolesti.

U akciji „Svaki korak se broji“ u znak podrške oboljelima svoje korake mjeriti će putem aplikacija, a fotografije i snimke dijeliti uz hashtagove: #HodamZaOneKojiNeMOGU #SvakiKorakSeBroji

„Zahvaljujemo organizatorima Festivala hodanja što su prepoznali našu akciju i što će hodati za sve naše kolege po dijagnozi koji hodati više ne mogu. Na ovaj način podižemo svijest o našoj bolesti od koje u Hrvatskoj boluje 7000 osoba, a preko 2,5 milijuna u svijetu. Pozivamo sve koji žele pomoći našu akciju da uplate sredstva našoj kolegici po dijagnozi Danijeli, koja skuplja za lift kako bi mogla izaći iz stana u kojem je zarobljena jer nema pristupa.“ izjavila je Mirjam Jukić, predsjednica udruge MS Tim Hrvatska te pozvala sve koji mogu da Danijeli iskažu potporu uplatom na račun:

ADDIKO BANK – IBAN: HR4625000093207206262
Za plaćanje iz inozemstva SWIFT/BIC CODE je HAABHR22
Opis plaćanja obavezno – DONACIJA ZA RAMPU
Donirajte za Danijelu na stranici Gogetfunding.com

PHOTO: Hrvatski Festival HodanjaČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close