Turizam

Na gospićkom trgu Pekare Tušak podijelile 100 torti vjernim kupcima

FINALE

Ličke pekare Tušak od 14. do 28. veljače provele su darivanje svojih kupaca, a jučer je sve i prigodno završeno na Trgu Stjepana Radića u Gospiću


Tušak pekare započele su svoju priču davne 1998. godine, a kvaliteta je brzo prepoznata pa su danas od obiteljske tvrtke došli do statusa najveće pekare u Ličko-senjskoj županiji. Unatoč tome, obiteljski duh pekare nije se izgubio, samo je proširen na svih 56 djelatnika koji dišu kao jedno da dostave najbolje proizvode do svojih omiljenih kupaca.

Tušak pekare dnevno proizvedu oko 2000 komada kruha, peciva i kolača, a na to se potroši više od jedne tone brašna. Bez obzira na ove količine, vjerovali ili ne svi proizvodi su svježe zamiješeni i pečeni svakog dana, a voditelj Danijel Tušak odlučan je u svojim stavovima: ”Ne namjeravamo uvoziti polupečene proizvode upitne kvalitete i prodavati pod svježe. Kod nas je svježe – domaće.” – izjavili su iz Pekare.

Na Trgu Stjepana Radića u Gospiću jučer je prigodno podijeljeno 100 torti, a torte je prigodno uručio Danijel Tušak, vlasnik pekare. U nastavku pogledajte fotogaleriju.

Zapratite ih i na Facebook stranici Pekare Tušak klikom ovdje. 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close