Na godišnjicu OVČARE predstava u Zagrebu: USPOMENA U MENI

LIKACLUB

20. studenog na 24. godišnjicu strašne tragedije na Ovčari, povodom pete godišnjice svoga postojanja Glumačka družina Paulus i redatelj Zvonimir Guć u suradnji s Humanitarnom udrugom “Izvor ljubavi”ponovno udružuju snage u ovom spoju kulture i humnosti, djelu od kojega zastaje dah. Riječ je o predstavi “Uspomena u meni”.

Proživite još jednom slavnu prošlost i tužnu sadašnjost bitke za Vukovar kroz oči Ane i Matije, dvoje ljudi koji se Gradu vraćaju ranjeni prošlošću, tražeći izlaz u uspomeni na ponos, junaštvo, ljubav i domoljublje – ideale koji su nekoć vodili branitelje grada u podvige kakve nije vidio ljudski rod.

Izvedba je u Centru za kulturu “Novi Zagreb”, blizu autobusne stanice “Naletilićeva”, kod Savskog mosta, a za ulaz možete ostaviti dobrovoljni prilog. Sve što se skupi ići će za braniteljsku obitelj u Slavoniji na rubu opstanka, za koju je prošle godine skupljeno više od pet tisuća kuna.

Budite još jednom dio jedne od najvećih bitaka za slobodu i dostojanstvo u povijesti, poklonite se legendama svoje prošlosti i proslavite s slobodu i ljubav za koju su se oni jednom izborili ostavivši neizbrisiv trag u životima svih nas.

Više o predstavi pronađite na linku OVDJE.

 

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u