Scena

Na dodjeli Grammyja Lady Gaga pjevat će u čast Bowieja

Objavljeno je da će Lady Gaga na skorašnjoj dodijeli Grammyja izvesti tribute Davidu Bowieju. Poznata pjevačica angažirana je prije njegove smrti, izjavio je producet Grammyja Ken Ehrlich, ali odgovorni su nakon te tužne vijesti odlučili promijeniti program i odati počast glazbenom velikanu. Nekoliko glazbenika izrazilo je želju da se priključe showu, ali producenti su ostali odlučni u naumu da Gaga nastupi sama.


To nimalo ne čudi s obzirom da je Lady Gaga u nekoliko navrata govorila koliko je Bowiejeva glazba utjecala na nju i njezinu glazbu. “Kad sam se zaljubila u Bowieja osjećala sam da je njegov glamur alat kojim se koristio kako bi ljudima prenio poruku koja im je liječila duše”, rekla je nedavno. “On je istinski umjetnik i ne znam jesam li prvo pomislila da bih voljela biti poput njega ili jesam li to toga došla kasnije shvaćajući da je to moj poziv i da je to ono što me privuklo njemu.”

Gagin nastup posvećen Bowieju vjerojatno neće biti na samom početku dodijele, ali zna se da će “otpjevati najmanje tri ili četiri njegove pjesme”, poručio je Ehrlich. “Tribute će biti homage onome što je David doista bio, osobito u glazbenom smislu, a nećemo zapostaviti niti utjecaj koji je izvršio na svijet mode i pop kulture generalno”, zaključio je.


Tekst: telegram.hr

Foto: Wikimedia Commons

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close