LikaPolitika

Na 13. sjednici Gradskog vijeća bit će imenovana nova ravnateljica KIC-a

Predsjednik Vijeća grada Gospića Petar Radošević za četvrtak, 20. rujna sazvao je već 13.redovnu sjednicu ovoga tijela u aktualnom mandatu.


Na sjednici koja će početi u 16 sati, prema predloženom dnevnom redu naći će se ukupno 7 točaka. Početak i ove sjednice obilježiti će uvijek zanimljiv aktualni sat. Od točaka nakon aktualca najavimo i Razmatranje i usvajanje prijedloga Odluke o donošenju I Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Gospić – UPU1, te Razmatranje i usvajanje prijedloga Polugodišnjeg Izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Gospića za razdoblje od 01. siječnja do 30. lipnja 2018. godine.

Vijećnici će na sjednici u četvrtak razriješiti dosadašnju ravnateljicu KIC-a Danijelu Bogić kojoj mandat ističe 22. rujna. Upravno vijeće donijelo je odluku, s dva glasa za i jednim protiv, da Danijelu Bogić na tom mjestu naslijedi Marija Štimac čiji će mandat početi 23. rujna. Inače Štimac je magistrica politologije,a trenutno je upravo zaposlenica KIC-a, točnije Radio Gospića.

 

 

Izvor / Foto: Lika express

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close