Lifestyle

MUSTANGOM na promociju: ono kad student napravi show pred FSB-om!

Nevjerojatna promocija prvostupničke diplome dogodila se na zagrebačkom FSB-u. Naime, od danas ponosni prvostupnik Toni Barić, došao je ispred fakulteta Mustangom kakav se vozio u Kill Billu. Pred okupljenim mnoštvom izašao je iz automobila te se po crvenom tepihu prošetao s dvije slobodnije obučene djevojke te održao govor ispred zgrade faksa.


Protokolarna promocija prvostupnika i prvostupnica na FSB-u završila je s daškom glamura kao u filmovima ‘Jamesa Bonda’. Student Toni Barić odlučio je doći na fakultet Mustangom kakav se moževidjeti u filmovima Kill Billa, a pod rukama je u zgradu fakulteta ušetao s dvije oskudno odjevene dame. Video pogledajte ovdje.

One su ga pričekale ispred ulaza, dok je on okupljenim studentima održao prigodni motivacijski govor povodom diplome, a sve to na crvenom tepihu.

#ruganje #IznadSvih #FSB

Posted by Medeni Kolačić on 23. listopad 2015

– Danas je dan promocije. Dva su najvažnija dana u čovjekovom životu. Prvi kada ste se rodili, a drugi kada ste shvatili zašto. Vi ste se rodili da bi stvarali, a da bi počeli stvarati potreban vam je alat, a taj alat možete pronaći ovdje (op.a FSB). Put do tog alata nije brz ni jednostavan. Često se uspoređuju s usponom na najviše planine svijeta, a nakon određene nadmorske visine, postoje normalni životni uvjeti. Trebat će vam upornost i snaga da biste došli do te visine gdje se nalazi alat. Ali, kada to ostvarite, niti jedna ovozemaljska sila vas neće moći zaustaviti. Može vam se samo skloniti s puta jer vi ste neuništivi i besprijekorni. Vi ste iznad svih, vi ste FSB!, rekao je Barić.

Ako je ovo napravio za prvostupničku diplomu, ostaje vidjeti što Toni ‘Bond’ Barić planira za pravu diplomu.


Tekst: srednja.hr

Foto: screenshot


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close