Kolumne

Muško ženski odnosi – GOSPON MURPHY, NEGDJE STE SE ZEZNULI S TIM ZAKONOM…

Postoji li uopće vremenski rok u kojem imate pravo onako, ljudski preboljeti bivšeg? U redu, to ovisi o pojedincima, no svijet je malo nepravedno raspoređen. Brate, mi žene smo sposobne tuliti godinama za njim. Ženo, da je valjao ostao bi, ali ne možeš ti to ženskoj ludoj glavi objasniti.

Muškarci, e tu vrijede sasvim druga pravila, pravila džungle. Ma ja sam frajer, sada mogu koju god! Ma jel? Pa što si onda zaglavio s njom tri mjeseca ili tri godine? Volite se vi praviti da ste sada pušteni s lanca i ne možete nam objasniti da se vi tako nosite s gubitkom. Bogati, onda bi nakon svake svađe (napominjem svake), skakali u tuđe suknje, kao rješavate se stresa. Svijet bi u tom slučaju otišao k vragu…

No, pazite kako smo mi blesave. Svaka od nas ima onu prijateljicu: Ma šišaš ga, pokaži da možete imati kojeg hoćeš.” Ali, mi ga ne želimo povrijediti. Strašno! A on tamo negdje kafeniše s ”frendicom”, zamisli. Lijepa li su ta prijateljstva s povlasticama…

Dakle, gospon Murphy se negdje zeznuo, ’em su muškarci na boljim pozicijama, na boljim radnim mjestima, ’em što su stariji to bolji, kao i vino kažu (i vino se ukiseli), ’em  nam onda onako na finjaka pokažu tur nakon prekida.

Ali, kako da mi zeznemo Murphyja koji je zeznuo nas? Dakle, cure, žene, djevojke… same to odradite, molim vas. Plačite s njegovom slikom na podu, režite ju palite, ma masakr počinite. Ali, samo se sjetite koliko ih još ima vani. Ajde, možda poljubite još kojeg žapca prije ONOG, ali vjerujte mi da se isplati. On? Neće on daleko stići, jedina dobra stvar u svemu tome što se oni vrte u istom krugu. Uvijek završe na istom tipu cure, e pa ti biraj majstore.

Nema veze što smo se udebljale tijekom krize, hajde svaka cura zna trikove brzinskih dijeta, to što su se malo zapile, ma tjedan dana detoksikacije nekim odvratnim čajem kojem ne znate ime i sve će biti u redu. Ako ste počele pušiti u međuvremenu, ništa zato, uvijek ćete imati društvo za šankom, a i postoji dosta stvari kojima se trujemo svakodnevno pa šutimo.

Što želim reći, pa valjda smo kroz toliko stoljeća pokazale da smo jake,a što ne bi i sada? Ona stara: ako može i on, mogu i ja. No, polako cure, polaaako….

Ipak, čestitam onima koji nisu takvi. Ima i onih koji se vrate, i spuštam kapu takvima. U tom slučaju, ženo ne bud’ luda nego ga sveži!


 

Tekst: Andrea Brkić

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close