Lifestyle

Muški potezi koji su ženama važniji od nabildanih tijela

Jedna anketa provedena na 2000 ispitanica diljem svijeta otkrila je koji muški potezi i navike nepovratno osvajaju ženska srca. Pronađite ih u nastavku i provjerite ima li istine u rezultatima ankete


1. Prema svima se odnosi s poštovanjem, bez obzira na to jesu li u pitanju ljudi koje poznaje ili slučajni prolaznici.

2. Pomaže u kućanskim poslovima. Ne dijeli ih na muške ili ženske nego će se bez problema prihvatiti pranja suđa, čišćenja prašine i slaganja osušenog rublja.

3. Umjesto slanja SMS poruke radije zove. Ugodnije mu je slušati glas partnerice nego tipkati po ekranu.

4. Ne boji se pokazati nježnost u javnosti, čak ni kada je okružen velikim brojem ljudi.

5. Uvijek otvara vrata i pridržava kaput. Čak će najveće feministice priznati da je to samo izraz pristojnosti i dobrog odgoja, a ne gesta stereotipna gesta koja ženu stavlja u podređen položaj.

6. Zaplesat će iako možda ne voli ili ne zna plesati. Neće odbiti sentiš na svadbi zajedničkih prijatelja iako baš i nije John Travolta na plesnom podiju, ali važno mu je da usreći partnericu. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close