Lifestyle

Muškarci priznali koje ih ženske navike najviše živciraju

Portal Zadovoljna proveo je anketu među Hrvatima i upitali ih koje ih navike njihovih partnerica dovode do ludila. Ovo su njihovi odgovori.


1. “Famozni PMS. Je l’’ uopće postoji ili ste ga izmislile? (smijeh) Svaki mjesec prije nego je to čudo napadne uvijek mi govori da se spremim, jer će biti malo nervozna, a onda se naljuti kad joj kažem da je nervozna, jer je u PMS-u. “

2. “Iz svega živog radi nekakve nebitne godišnjice. Naravno da se ne sjećam kad smo prvi put zajedno išli na put! Nemam vremena za razmišljanje o tome gdje smo nekada išli nego se veselim mjestima na koja ćemo tek ići.”

3. “Najviše me nervira kada kaže da nije ljuta i da je sve u redu, a ja vidim da nije. Onda zapravo očekuje da ja pokrenem raspravu o temi zbog koje navodno nije ljuta, jer ona ne želi prva započeti razgovor. Ja uglavnom ni ne znam u čemu je problem pa ne znam ni što bih pitao i onda tako šutimo par sati dok ne pukne.”

4. “Nama muškarcima seks je najslabija točka i nema toga što nećemo napraviti ako nam se uskrati. Zato me najviše živcira kada iskoristi seks kao svoje tajno oružje za pobjedu u svađama. Puno puta sam zbog toga priznao krivnju za nešto što nisam ni napravio. (smijeh)”

Više na zadovoljna.dnevnik.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close