Moda

Ovo muškarci ne vole vidjeti na ženama

Istraživanje provedeno na uzorku studenata potvrdilo je što muškarci ne vole na ženama. No nije riječ o fizičkom izgledu, karakteru, stilu odijevanja i ponašanju već o dotjerivanju, točnije šminkanju


Dotjerivanje je jedan od omiljenih ženskih hobija. Sa savršenim make-upom žena se osjeća atraktivnije i poželjnije pa nije niti čudno kako svaki noćni izlazak završi s ciljanim pripremama koje znaju potrajati satima.

No sudeći po posljednjem istraživanju ovakve rutine muškarcima baš i nisu privlačne.

Naime, uzorku muškaraca pokazane su fotografije žena koje su se same dotjerale za večernji izlazak. Pored tih fotografija izložene je još nekoliko na kojima te iste žene imaju sve manje i manje make-upa na licu.

Zadatak koji su kandidati dobili bio je odabrati fotografiju na kojoj žena izgleda najatraktivnije, a rezultati su bili doista zanimljivi. Gotovo svi muškarci za najljepšu fotografiju izdvojilo su onu na kojoj žena ima čak 40 posto manje šminke na licu.

Iskrene reakcije muškaraca na večernji make-up
– “Ne razumijem i mislim da nikada niti neću razumjeti zašto žene stavljaju toliko šminke na lice”

– “Ne sviđa mi se kada vidim lijepu ženu sa zacrnjenim očima i usnama koje se sjaje kao disko kugla”,

– “Stvarno ne volim kada žena na lice stavi toliko šminke da niti ne mogu naslutiti kako zapravo izgleda”.

– “Žene nisu niti svjesne koliko su nam privlačne njihove male mane na licu, a one ih stalno pokušavaju zakamuflirati. Totalno nepotrebno.”

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close