VijestiZdravlje

Ovo svaki muškarac želi čuti u krevetu

Iako vam to ne bi nikad priznali, muškarci obožavaju primati komplimente – a osobito u spavaćoj sobi. Evo nekoliko rečenica koji će im podignuti raspoloženje, osnažiti njihovo samopouzdanje i suptilno ih motivirati da se trude još i više


Evo nekoliko rečenica koji će im podignuti raspoloženje, osnažiti njihovo samopouzdanje i suptilno ih motivirati da se trude još i više:

1. Kako si velik!
Ova rečenica odnosi se na duljinu i širinu njegovog penisa, a ne partnerovu tjelesnu visinu. Upotrijebite je u pravom trenutku i kontekstu.

2. Tako to dobro radiš
Bez obzira ljubi li vam partner vrat, trbuh ili se usnama spušta južnije, ništa ga neće uzbuditi više od ove rečenice, izgovorena s uzdahom na usnama.

3. Ovo je bio najintenzivniji vrhunac koji sam ikad doživjela.
Oni žele čuti da se njihov trud i pažnja posvećena vašim tjelesnim reakcijama – isplatila. Ne samo da uživaju u potvrdi da su vješti među plahtama, već i da ste vi zadovoljeni.

4. Izgledaš seksi kad to radiš.
Ne osjećaju se svi muškarci 100 posto samopouzdano bez odjeće, pa će im ova rečenica staviti osmijeh na lice i dati im motivacije da TO rade još bolje.

5. Obožavam miris tvog tijela.
Seks je fizička aktivnost koja potiče znojenje, i zbog koje mnogi muškarci osjećaju nelagodu u spavaćoj sobi. Da, priznajte mu da je njegov mošusni prirodni miris za vas zapravo afrodizijak.

6. Smijem li te oralno zadovoljiti?
Direktan pristup pali (gotovo) svaki put. Pogotovo ako vaš partner nije navikao na razmjenjivanje seksi rečenica među plahtama. Moguće je i da će vas zamoliti da ponovite još jednom, jer će isprva pomisliti da ga sluh vara.

7. Ovo je bio najbolji seks u mom životu.
Najbolja rečenica koju možete uputiti svojem partneru. Izrecite je samo ako je to uistinu istina – glumljenje užitaka nikad nije bilo u modi.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: avaz.ba

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close