VijestiScena

Multitalentirana Lana Janjanin objavila prvi singl “Ako me ne možeš ti”

Lana Janjanin, 27-godišnja skladateljica, klaviristica i pjevačica predstavila je pjesmu i videospot ‘Ako me ne možeš ti’, što je njezin prvi glazbeni ‘izlet’ u hrvatsko govorno područje.


Glazbu, tekst i aranžman radila je Lana, a u produkciji joj se pridružio i Davor Smotalić Smotke, u čijem je studiju pjesma i snimljena.

Glazbenici koji su sudjelovali u produkciji pjesme su stalni članovi njenog benda – Marko Ferlan (električna i bas gitara) i Lukas Fellner (bubnjevi i perkusije), te odlična brass sekcija koju čine članovi jazz orkestra HRT-a: Mario Bočić (sax), Zvonimir Bajević (truba) i Luka Žužić (trombon). Na back vokalima se Lani pridružila njena draga kolegica – kantautorica Carla Belovari.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close